„Briga me za Vaskrs, ješću baklave“: Dejan šokirao izjavom o najvećem hrišćanskom prazniku

Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević nedavno je otkrio da je pre pet godina prešao iz hrišćanstva u islam a sada je šokirao javnost izjavom da ga Vaskrs ne zanima.

„Kod nas se slavi i pravoslavni i katolički Vaskrs. Ne znam da li ću za Vaskrs biti kod kuće, ali obeležiću ga sa baklavama. Bitno mi je da sam ostvario svoj duhovni cilj i da sam osetio da sam čistiji, a to da li ću obeležiti praznik manje više, baš me briga. Bitno mi je da sam na pravom putu“, rekao je Dragojević i dodao:

„Sve što radim, radim jer ja to želim. Moja povezanost sa Bogom je takva. Postoje islamske dužnosti. Ko je u moućnosti da ih radi, a ja hvala Bogu jesam. Pretnje dobijam svakog dana, od toga da će me izbosti nožem, do toga da će mi baciti bombu. Ono u šta verujem jače je od svih njih zajedno. Bojim se samo Alaha, a Alah je silan i mudar, tako da se ne brinem ja. Očigledno je moje verovanje jače nego njihovo“, poručio je on.

Inače, Dejan Dragojević je počeo da se zanima za islam oženivši se Dalilom Mujić, koja je muslimanske veroispovesti. Odlučio je da promeni veru ali o tome dugo nije pričao javno. Poseban dogovor važio je što se tiče rijalitija, jer su smatrali da, ukoliko bude javno govorio o promeni vere, nema šanse za pobedu.

Izvor: kurir.rs