Tamara Jarić otkrila u kakvim je odnosima sa Adrijanom Limom – progovorila o bivšoj snajki

Tamara Jarić, sestra košarkaša Marka Jarića, ostala je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom njenog brata Adrijanom Limom. Njih dve se kada god imaju vremena vole da popiju kafu.

Tamara se već godinama bavi modnim dizajnom, a svoje delo je proširila i van granica Srbije. Ona trenutno živi na relaciji Italija-Amerika-Srbija.

Gostujući u emisiji „Chit Chat“, Tamara je otkrila da je vezana za brata i da se ume da se konsultuje sa njim i kada su u pitanju neki novi modni izazovi, a kratko se osvrnula i na odnos sa manekenkom Adrijanom Limom i koliko su se družile dok je bila u braku sa njenim bratom:

– Mi smo se tada intezivno družile, znala je za ono što radim, interesovala se. Jako joj je bilo zanimljivo zašto sam odabrala baš održivu modu. Često smo razgovarale i uvek me je savetovala, ali jedan od njenih najznačajnijih saveta jeste biti svoj, imati stav i uvek imati poruku. Dešava mi se da odlutam što se tiče kreativnosti, pa volim da čujem druge ljude, pogotovo Adrijanu koja je jako uspešna tako da sam usvajala savete koje mi je davala. Ipak, sama sam sebi najgori kritičar, pa nastojim da mi svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne – ispričala je Tamara.

O tome koliko su bliske i da među njima nema zabranjenih tema Tamara govori otvoreno:

– Mi smo bliske, to je spontano, kao dve dobre prijateljice. Nema u razgovoru nikakvog šablona. Ako joj se nešto desi, ona će mi reći, i ja isto tako – otkrila je Tamara.

Izvor: glossy.espreso.co.rs