Haris Džinović gradio luks vilu 3 godine: Zavirite u 900 kvadrata impresivne kuće (GALERIJA)

Pevač Haris Džinović je kupio zemlju u beogradskom kraju Senjak pre nekoliko godina, gde je ubrzo počeo sa zidanjem porodične kuće u vrednosti od 2 miliona evra.

S obzirom na to da Haris živi na relaciji Srbija-Pariz, u Beogradu je živeo u iznajmljenoj kući u Diplomatskom naselju na Banovom brdu. Kako bi svojoj deci obezbedio sopstveni krov nad glavom, pevač je nekoliko godina gradio vilu od čak 900 kvadratnih metara u kojoj sada živi sa suprugom Melinom i ćerkom Đinom.

Đina Džinović, Melinina i Harisova ćerka, često obraduje svoje pratioce interesantim fotografijama, pa tako neretko podeli i po koji kutak iz svog doma.

Sve vreme bilo je dosta nepredviđenih okolnosti koje su otežavale izvođenje radova, a jedan od tih je i situacija sa korona virusom, zbog čega je dosta toga kasnilo.

Nameštaj je uglavnom dovezen iz inostranstva po ukusu njegove supruge Meline, a velelepna kuća pored prostorija kao što su dnevna soba, spavaće sobe, kunjinja i više kupatila takođe ima i teretanu, salu za proslave, spa centar, a u dvorištu je napravljen i bazen.

Nema sumnje da je bračni par uložio i poslednji atom energije u uređivanje svog doma da bi svaki detalj bio idealan, ali je nekolicina ipak osudila pevača zato što gradi ogromnu vilu u poznim godinama.

– Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda…- izjavio je Haris jednom prilikom za medije, pa priznao da kuća nije onakva kakvu je zamišljao:

– Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i srećan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje.

Izvor: kurir.rs