Tamara Đurić oplela po finalisti ZG: Smetalo mu „Tamo daleko“ na Farmi pa me ošamario – Semir se oglasio povodom incidenta

Semir Džanković, pevač iz Novog Pazara, plasirao se na trećem mestu u velikom finalu Zvezda Granda, za sezonu 2022/23. Osim iz muzičkog takmičenja, publika Semira pamti i kao jednog od diskvalifikovanih iz rijaliti programa „Farma“ 2015. godine. Semir je tada napravio skandal, isprovociran time što je Maja Nikolić pevala pesme „Tamo daleko“ i „Od Vardara pa do Triglava“. Tada je Majin gest doživeo kao provokaciju, pa se posvađao i sa Tamarom Đurić.

„Pa šta ako je pevala, je li te vređala? Šta te vređa, je l’ te vređa što peva?“, vikala je Tamara na Semira.

„Ne, vređa me to što se svađa sa mnom i peva. Ovde se peva „Oj Kosovo, Kosovo“ i sve, nije problem da se pevaju takve pesme. Ali ne može ona da se svađa sa mnom, ona mene namerno bocka sa tim. Je…. joj decu u p…. ubiću je na mestu“, odgovorio je Semir Tamari.

Kada mu je Tamara odgovorila da može to da uradi sa svojom decom, Semir je izgubio kontrolu i nasrnuo na nju. Zamahnuo je rukom ka Tamari i udario je po vrhu kačketa. Dok su ga tadašnji rijaliti saborci izvodili napolje, on je gađao Đurićevu izgovorivši i, kako se tada pisalo, „Alahu ekber“.

Sada je Semir o ovome govorio za Telegraf, ali je napomenuo kako nije izbačen zbog „stvari koje je izrekao“, već zbog nasilja.

„Realno se kajem zbog učešća u rijalitiju, bavim se muzikom i nisam neko ko treba da boravi uopšte tamo. Najgore je što ja nisam izgovorio ništa, to što se pisalo – ja to nisam izgovorio! Bio sam diskvalifikovan zbog nereda koji se desio, tad nije bilo toliko nasilja u rijalitiju, kao što je sad. Bio sam diskvalifikovan zbog nasilja, ali ne bih da se vraćam na tu temu“, objasnio je Semir.

Pevač je dodao i kako se sa Tamarom nakon Farme video, te kako su u dobrim odnosima.

Tim povodom pozvali smo Tamaru koja se, kako se čini, bolje od Semira seća događaja sa Farme.

„Pa, afekat nije izgovor. Ne znam zbog čega se kaje, što je bio učesnik rijalitija? Može samo da se kaje što je bio loš učesnik! Nije njega rijaliti terao da viče „Alahu ekber“, ni da ozgovara reči poput „je*aću ti decu“, jer je Maja Nikolić pevala „Bože pravde“. Nije izbačen bez razloga, fizičkog kontakta, konkretno je mene udario kada sam mu rekla da Maja ima pravo da peva Bože pravde, rekao je „je*aću joj decu“. Ja sam rekla „nećeš, evo ja ti kažem!“, priseća se Tamara događaja sa Farme.

„Ja sam rekla „pošto ti smeta himna Srbije zašto si u rijalitiju koji se nalazi u zemlji Srbiji i gde su svi dobro došli bez obzira odakle dolaze, koje su vere, i u kom je strogo zabranjeno da se priča na tu temu, gde su svi bili „farmeri“ i ravnopravni ucesnici“. Rekao je tada „ne može da peva i tačka“, je*acu joj decu“, na šta sam mu ja odgovorila „možeš svoju ako voliš decu“. Udario mi je šamar i počeo da lomi sve po imanju. E, zato je diskvalifikovan! Nadam se da je sazreo i shvatio da smo svi ljudi i da nije bitno odakle dolazimo. Želim mu puno sreće“, poručila je Tamara Đurić finalisti Zvezda Granda.

Izvor: telegraf.rs