Svi je znamo kao Minu: U ličnoj karti piše joj drugo ime – Nikad ne biste pogodili kako se pevačica zapravo zove

Pevačica Mina Kostić je već 22 godina prisutna na domaćoj estradnoj sceni, a da li ste se nekada pitali da li je to njeno pravo ime. Naime, iako ne zvuči kao umetničko, njeno pravo ime je ipak Minira Jašari.

Pevačica predivne boje glasa je rođena u desetočlanoj porodici na Ledinama, od roditelja Zoje i Alije Jašari. Međutim, Mina je kasnije promenila ime, ali u ličnoj karti joj ne piše ni Minira, ni Mina, nego Jasmina Kostić.

Pevačica je kao mala živela u trošnoj kući sa braćom i sestarama. U jednom trenutku nju je usvojila tetka repera sa kojom je provela veliki deo života i koju je gledala kao svoju majku, te je često i pominjala. Mina je sa samo pet godina data na usvajanje, i od tog trenutka živela je kod Dude Ivanović.

Potom se zahvaljujući glasovnim sposobnostima vinula u estradno nebo, napravila veliki uspeh, udala za Igora Iksa sa kim je dobila ćerku Anastasiju. Sada je razvedena, a nedavno je javnosti predstavila novog dečka Nikolu koji je od nje mlađi petnaest godina, što im ne predstavlja nikakvu prepreku za ljubav.

Izvor: kurir.rs