Sve je spremno za povratak, Piksi raspustio igrače: Evo kada se „Orlovi“ vraćaju u Srbiju

Fudbaleri Srbije završili su učestvovanje na Mundijalu u Kataru, i to prerano i neuspešno.

Poraz od Švajcarske (3:2) potpisao nam je eliminaciju i zakucao nas za dno G grupe sa samo jednim bodom iz tri utakmice. Bolna istina i kraj kakvom se zaista nismo nadali.

Jutro posle utakmice sa Švajcarskom igrači su dobili voljno, jer nema razloga da im se nameće bilo kakav trening u Dohi, zbog čega su dobili slobodno vreme da ga iskoriste kako požele.

Ipak, niko iz tabora Orlova, bar za sada, neće mirne glave objasniti neuspeh u Kataru. Trenutno vladaju muk i tišina u nacionalnom timu u trenutku kada bi trebalo da se stavi tačka na sve (ne)urađeno.

Selektor Dragan Stojković Piksi rekao je da treba biti dostojanstven i u uspesima i u porazima.

Loša odbrana, naivni golovi, kao i slaba fizička spremnost. Iako su želeli da obraduju čitavu naciju i svi zajedno su odisali euforijom, sa svetskog prvenstva u fudbalu reprezentacija Srbije vraća se poraženo.

– U svlačionici sam pružio ruku momcima i rekao da moramo biti veliki i kada nam ne ide – rekao je selektor.

Večeras će se u emisiji „Usijanje“ polemisati o tome šta su glavni razlozi da našim igračima „ne ide“ u Kataru? Kakve kontroverze su pratile fudbalski tim? Da li ekipa i selektor mogu da se oporave od neuspeha na Mundijalu i uspešno startuju novi ciklus na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo?

Gosti Usijanja biće: Zoran Stojadinović, bivši fudbaler i fudbalski menadžer; Nikoslav Bjegović, bivši fudbaler; Urednica i voditeljka Silvija Slamnig.

Izvor: espreso.co.rs