Anastasija Ražnatović ostavila Gudelja u suzama u Kataru: Ovome se sigurno nije nadao (FOTO)

Za naše fudbalere koji su na Svetskom prvenstvu u Kataru sinoć izgubili utakmicu od Reprezentacije Švajcarske, takmičenje je završeno, a oni su imali podršku svojih lepših polovina na tribinama. Među njima je i dečko Anastasije Ražnatović koji je na sinoćnoj utakmici igrao u drugom poluvremenu.

Fudbaler Nemanja Gudelj nakon meča nije imao mnogo razloga za slavlje sa svojim kolegama iz tima, ali mu je sigurno mnogo značila podrška poznate pevačice, koja ga je kao njegova izabranica uživo bodrila.

Anastasijin dečko je tokom igranja svog dela utakmice mogao da vidi da ga ona sve vreme snima i uzbuđeno navija za njega, a pevačica je svoju podršku i pre i posle meča izrazila upravo na društvenim mrežama, gde nije htela da krije koliko je ponosna na Gudelja, uprkos rezultatu Srbije.

– I u dobru i u zlu – napisala je Cecina ćerka uz broj 8 koji se isto tako i nalazi na dresu njenog dečka.

Međutim broj 8 za njih sinoć je imao važnu simboliku. Naime, oni su sinoć proslavili osam meseci veze, tako da nije baš sve bilo tako crno, a o tome da je Anastasija zaljubljena „do ušiju“ u Nemanju govori njen gest pre početka utakmice. Obukla je njegov dres na kom je napisala „Srećnih nam osam meseci“.

Ovaj gest mlade pevačice definitivno je učinio da dečko Anastasije Ražnatović dođe do suza, a veoma dobra činjenica koja može da ga uteši nakon pretrpljenog fudbalskog poraza jeste ta da je njihova ljubav sve jača i jača.

Izvor: story.rs