Svaka devojčica bi poželela ovakvu žurku: Ćerkica Mie Borisavljević napunila 5 godina – Torta i dekoracija su hit (FOTO)

Pevačica Mia Borisavljević zna kako da usreći svoje ćerke. Starija Ema za vikend je proslavila peti rođendan, a ponosna majka se potrudila da joj organizuje nezaboravnu tematsku žurku na koju niko nije ostao ravnodušan.

Sudeći po dekoraciji Ema je još pod utiskom hit-serije „Sreda“, pa je njena žurka bila upravo u znaku Srede Adams. Preovladavale su nijanse ljubičaste boje i motivi inspirisani jednim od najuspešnijih Netfliksovih projekata. Među balonima sa slepim miševima i Sredinog vernog prijatelja, šake Stvar, pevačicina ćerka je u roze haljinici sa tilom izgledala kao prava princeza.

Najveću pažnju privukla je nesvakidašnja rođendanska torta. Ljubičasti fondan, prskalice, slepi miševi i, naravno, lik Srede oduševili su najmlađe goste na Eminom rođendanu. Nema sumnje da je ovo bio vrhunac Emine tematske žurke, kao i da je mama Mia zaista mislila na svaki detalj kako bi oživela ovu, nešto drugačiju bajku u kojoj je uživala i mlađa ćerka Tea.

Izvor: hellomagazin.rs