Suprug Tijane Dapčević u javnosti posle dužeg vremena: Milan batalio estradu, pa otišao u poljoprivrednike (FOTO)

Supruga Tijane Dapčević, imali smo prilike da vidimo svega nekoliko puta, a od poslednjeg pojavljivanja u javnosti prošlo je čak nekoliko godina.

Danas Milan Dapčević, čiju fotografiju pevačica s vremena na vreme objavi na svom Instagramu, izgleda potpuno drugačije. Smršao je nekoliko kilograma, pustio bradu, a seda kosa daje mu ozbiljan „šmek”, te je na njegov račun stiglo dosta komplimenata Tijaninih pratiteljki. Na pojedine komentare, pevačica je odgovorila šeretski, u svom stilu.

Svojevremeno, muž Tijane Dapčević bio joj je i blizak saradnik – producent, a nešto kasnije muzici je okrenuo leđa i započeo novi biznis – poljoprivredu.

Kako je i ranije Tijana govorila, Milan nikada nije voleo da se eksponira u medijima i pojavljuje na događajima, a na njen predlog da naprave pokoju porodičnu fotografiju, kratko bi rekao: „Daj, molim te, nemoj da me stavljaš na Instagram“.

Ipak, pevačica, koja je svojevremeno sa suprugom prebrodila izvesnu bračnu krizu, oglušila se o njegove reči, a na njeno iznenađenje, on je s godinama sve pomirljiviji po tom pitanju, te ga sve češće možemo videti na porodičnim slikama.

Izvor: story.rs