Suprug Jelene Bin Drai nakon 4 godine se pojavio u javnosti – nekada su joj svi zavideli, a sada je neprepoznatljiv (FOTO)

Manekenka Jelena Jakovljević već 14 godina je Jelena Bin Drai, supruga arapskog šeika Saida Bin Draija i jedna od najbogatijih Srpkinja.

Uprkos tome što se više puta suočavala s glasinama o tome kako zapravo ona živi u Bin Draijevom haremu, u skladu s tamošnjim običajima i zakonima, par živi idilično i imaju četvoro dece.

Svetsko prvenstvo u fudbalu prate mnoge domaće i strane javne ličnosti, a ovaj važni događaj nisu propustili ni nekadašnja misica i šeik, a fotografija Jelene Bin Drai sa mužem nakon duge četiri godine osvanula je na društvenoj mreži Instagram.

Njima su društvo pravili prijatelji, a među njima su bili Danica Karić sa suprugom Nikolom. Nema sumnje da su se svi više nego dobro zabavljali. Naravno, reakcije ljudi nisu izostale, a mnogima je na prvu bilo teško da prepoznaju Saida koji je nekad važio za jednog od najzgodnijih šeika.

Said izgleda drugačije nego pre par godina. Inače, zanimljivo je da, iako su danas u srećnom braku, kada su se upoznali, Said uopšte nije bio fasciniran Jelenom.

Naime, ona je godinu dana nakon što je proglašena za Miss otpočela svoju karijeru u Milanu, a potom 2001. godine otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Preko zajedničkih prijatelj a upoznala je Saida, ali on nije obraćao preteranu pažnju na nju.

– Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju „rasne“ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo – ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

Izvor: stil.kurir.rs