Potresna ispovest voditeljke „Praktične žene“: Pred kamerama je uvek nasmejana, a privatno ima velike probleme

Popularnu voditeljku Natašu Pavlović publika poznaje kao „praktičnu ženu“, ženu koja sa osmehom uvek odiše pozitivnom energijom. Međutim, o njenom privatnom životu se malo zna, a sada je rešila da u velikoj ispovesti otvori dušu o najtežim životnim trenucima.

– Kada sam odlazila iz Zagreba imala sam samo 16 godina i tada nisam znala da ću otići zauvek, tako da mi je to jedan od najgorih perioda u životu. Sve do prošle godine. Ta godina mi je bila najteža. Izgubila sam tatu, a o tome do sada nikada javno nisam pričala. Bilo mi je preteško da pričam o tome. Sada znam da je momenat kada izgubite roditelje poslednji ispit zrelosti i poslednja faza sazrevanja koju moraš da prihvatiš. Ta godina mi je bila mučna iako sam izgledala normalno i kao da je sve u redu. A bilo je sve samo ne u redu. Dva meseca posle toga otišao je moj bivši muž Marko Živić, a šest meseci nakon njega njegov kum Bojan Lazarov. Imala sam osećaj kao da odlaze ljudi sa kojima sam sazrevala baš u vreme kada sam došla iz Zagreba – otvorila je dušu Nataša koja ne krije da joj je bilo izuzetno teško da svakog vikenda zabavlja gledaoce sa širokim osmehom na licu.

Iako se uvek ponašala kao pravi profesionalac, pojedini komentari su je mnogo puta zaboleli, mada nikada nije sebi dala za pravo da na njih i odreaguje.

– Bila sam srećom dovoljno zrela, sve je to sastavni deo života, ali sam tada shvatila da je to loša strana javnog posla. Ne možete da otpatite tugu u svoja četiri zida, uplakani i neugledni. Tada je bilo dosta komentara o tome kako sam i zbog čega smršala i zašto želim da izgledam kao pre dvadeset godina. Nisam se tim povodom oglašavala, nisam imala potrebu nikome da se pravdam, niti da objašnjavam. Kao javna ličnost nemate pravo na loš period, već morate biti spremni da odgovorite izazovu, a to predstavlja i psihički i fizički stres – ispričala je voditeljka koja ne krije da je osmeh sa ponosom zadržala dok joj se ceo svet rušio.

Suprug sa kojim je u braku već 14 godina i sinovi su joj svakodnevo svojom ljubavlju i pažnjom davali vetar u leđa.

– Mi se porodično uvek ljubimo pred spavanje. Takmičimo se u tome ko će koga duže da ljubi. Najsmešniji je Jan kada kaže bratu „Oli, ne radiš ljubljenje. Foliraš, glumiš“ (smeh)- ispričala je ona.

Izvor: story.rs