Stoja odlučila da se preseli u susednu zemlju: Evo gde će od sada živeti i kakvi su joj dalji planovi što se tiče karijere

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja rešila je da napusti Srbiju i da se preseli kod komšija, u Hrvatsku.

Pevačica je odlučila da se preseli u Pulu, gde je već neko vreme u potrazi za kućom u kojoj će živeti sa suprugom Igorom, koji je arhitekta po struci, pa joj on mnogo pomaže pri izboru nove nekretnine.

Njih dvoje su sigurni u svoju odluku da život nastave na moru, ali dvoume se da li će kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj su godinama živeli da prodaju ili da nastave da je izdaju, kao što su to i dosad radili, pošto su mahom živeli na imanju u Perlezu.

– Stoja i njen suprug duže vreme traže kuću gde će se preseliti. Ona je bila već dva, tri puta u Puli u kratkom vremenskom periodu da bi videla kakvih kuća ima u ponudi. Najverovatnije će se odlučiti za kuću u poznatom naselju Zelenika s pogledom na more. Odluku o preseljenju su već doneli, to im je prioritet za narednu godinu. Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi – da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda, ili samo da je izdaju kao što su dosad radili, otkad su se preselili u Perlez. To imanje će svakako zadržati jer je Stoja jako vezana za njega i to se ne dovodi u pitanje – završava izvor.

Stoja će nastaviti da se bavi pevanjem, pa će iz novog porodičnog doma ići na tezge i uveseljavati svoju publiku širom Srbije i regiona.

Izvor: kurir.rs