Dnevni horoskop za 14. decembar 2022. Strelčevi, ne možete uvek doneti ispravnu odluku

Ovan

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Posao: Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Bik

Ljubav: Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja. Posao: Nudi Vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da proverite nove informacije. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

Blizanci

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, Vaš partner reaguje suviše suzdržano. Posao: Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Rak

Ljubav: Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju »poznata pravila igre«. Posao: Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Lav

Ljubav: Planirajate susret ili neku atraktivnu zabavu u dvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Posao: Vaša okolina deluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahteve koje postavljate. Zdravlje: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Vaga

Ljubav: Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi. Posao: Poslovna klima nije po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti. Zdravlje: Dobro se osećate kada učinite nešto korisno.

Škorpija

Ljubav: Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Posao: Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Zdravlje: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Strelac

Ljubav: Često menjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Posao: Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i psihofizička relaksacija.

Jarac

Ljubav: Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali Vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu u dvoje. Posao: Očekuje Vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Vodolija

Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš »san o velikoj sreći«, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Ribe

Ljubav: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite potrebe i interesovanja. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.