Stefan Buzurović završio u bolnici – Bled i iscrpljen poručio: „Baš ne znaš šta te je snašlo“

Poznati glumac i voditelj Stefan Buzurović morao je da poseti lekara, a se vidi na fotografiji koju je postavio na Instagramu, izgleda prilično bledo i iscrpljeno. On je pored slike poručio:

„Čuvajte zdravlje, pijte čajeve, jedite lukove! Vlada neki pogani v1rus. Baš ne znaš sta te je snašlo“, napisao je Stefan u opisu fotografije iz bolnice. Kako može da se vidi u objavi, glumac je završio na infuziji koja bi trebalo brzo da ga „vrati na noge“.

Ispod ovog posta ređali su se komentari podrške pratilaca sa željom da se što pre opravi uz brojne emotikone srca i deteline sa četiri lista.

Stefan Buzurović je svojevremeno sa koleginicom iz serije „Istine i laži“, Anjom Mit vodio „Automoto šou“, ali se ona iznenada povukla iz tog projekta. Anja je jednom prilikom otkrila i zbog čega više nije voditeljka pomenute emisije.

„Nisam više deo te emisije zato što ne mogu da sve postignem. Pet dana u nedelji snimam ‘Kolo sreće’, a šesti dan sam na kanalu ‘Šopster’ gde imam emisiju o garderobi. Inače, Buzurović je umesto mene u emisiji doveo suprugu Danijelu. Žao mi je što više nisam deo ovog projekta, ali zaista ne mogu sve da postignem“, objasnila je Ana.

Izvor: mondo.rs