Starlete su prošlost – Dejan ima novu devojku: Prelepa je, otkriveno i gde su se upoznali

Posle dvostrukog razočaranja koje je doživeo, prvo sa suprugom Dalilom Dragojević, od koje je zatražio razvod, a onda i s devojkom Aleksandrom Nikolić, odlučio je da svoj ljubavni život više ne eksponira u javnosti. Njemu je starleta koje je upoznao u rijalitiju preko glave, pa je odlučio da uđe u vezu sa devojkom koja nema nikakve veze sa medijima.

Dejan se za sada ne pojavljuje nigde sa novom devojkom da ih ne bi uslikali paparaci, niti objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, iako ih je upravo kontakt preko njih spojio. Tako za Kurir tvrdi izvor blizak Dejanu.

„Sve rane leči vreme, a Dejan je Aleksandru brzo preboleo jer ga je javno obrukala. S novom devojkom se upoznao preko društvenih mreža, na kojima je i te kako aktivan. Ali ovog puta njegovu izabranicu nećete videti u javnosti niti na mrežama. Čak se i ne prate, jer je tako sigurnije za oboje. Odlučio je da privatnost zadrži samo za sebe, mislim da čak ni njegovi najbliži prijatelji ne znaju za novu ljubav. Doduše, tek su počeli da se viđaju. Videćemo kako će se taj odnos razvijati, ali zasad je sve u najboljem redu“, otkrio je gore pomenuti izvor i dodao:

„Njegova devojka je prelepa i čini mi se da trenutno živi u Novom Sadu, ali nisam siguran da li je rodom iz tog grada. Znam da prati rijaliti, ali je ne zanima da u njemu učestvuje i upoznata je s Dejanovim životom. Ne smeta joj njegova prošlost, već se trudi da budu skoncentrisani na njihovu ljubav, a ne na skandale“, ispričao je sagovornik Kurira.

Izvor: kurir.rs