„Šta je sa Srbima, kao da su druga rasa“ – Amerikanka opisala naše momke: „Nemojte da me pogrešno shvatite…“

Često se na mrežama pojavljuju snimci nekog iz inostranstva ko deli svoje utiske o boravku u Srbiji. Stranci uglavnom pišu o našoj hrani, ljudima, gostoprimstvu, provodu. Međutim, jedan video sa TikToka je brzo postao viralan jer je Amerikanka otkrila šta misli o muškarcima iz Srbije.

Krisi iz Amerike postala je popularna među srpskim korisnicima TikToka kada je objavila video snimak u kojem otkrila da joj nije jasno kako su Srbi toliko savršeni.

Amerikanka ranije na TikToku nije krila da su joj Italijani jako privlačni. Ipak, izgleda da je u nekom trenutku upozala i nekog Srbina, te je odmah promenila mišljenje.

„Zašto su Srbi potpuno druga rasa? Zašto su mnogo zgodniji od svih drugih nacionalnosti. Oni su bolji od svih drugih, bolji od Grka, bolji od Italijana, i nemojte me pogrešno shvatiti, mnogo volim Italijane, ali Srbi su vau. Šta je sa njima? Možda je to zbog njihove visine?“, rekla je ona u svom videu koji je potpisala uz rečenicu „jasno vam je da sam upravo otkrila Srbe“.

Krisi je svojim videom pobrala velike simpatije Srba, a komentari ispod su počeli da se ređaju jedan ispod drugog. Među domaćim korisnicima Tiktoka našle su se i mnoge devojke iz inostranstva koje su se složile sa činjenicom da su Srbi najlepši momci.

„Istina, moj drug je Srbin i prehot je“, „Ma Srbi su najbolji“, „Moram da nađem jednog“, glasili su neki od komentara devojaka.

Takođe ispod videa bilo je i nekoliko momaka iz Srbije koji su kroz šalu otkrili u čemu je njihova tajna.

„Možda je to rakija napravila od nas“, „Mi smo najbolja država na svetu“, „Napravljeni smo od rakije i strpljenja“, „Mi smo nebeski narod“, „Ja sam Srbin, tvoja izjava popravila mi je dan“, „Ne znam šta bih ti rekao, to je jednostvno srpski način, ovo kažem kao Srbin“, pisali su oduševljeni muškarci ispod njenog videa koji možete pogledati OVDE.

Izvor: blic.rs