Srpski milioner bio je sa Merimom, spajali ga i sa Škorićkom: Žene ga ojadile – Sada živi bez televizije i interneta

Biznismen Dragoljub Marković, vlasnik bivšeg „Krmivo produkta“ i ergele Surčin, odavno nije bio u javnosti, sve do tužne vesti o pevačici Merimi Njegomir u koju je, kako je i sam rekao, bio ludo zaljubljen a s kojom se, kako se tvrdilo, 2015. navodno tajno venčao na svom luksuznom imanju u Surčinu.

Pre Merime, biznismen je bio u braku dva puta, a njegova prva supruga bila je tema nedavnog skandala kada su udavali ćerku. Naime, na venčanju ćerke Darije nije se pojavila njena majka, i to sve zbog nesuglasica oko imovine.

Da mu ne ide u ljubavi, videlo se i nakon drugog razvoda. Naime, oni su stigli i do suda nakon razvoda, a suđenje je trajalo neverovatnih šest sati. Dragoljubu je bivša supruga Ljiljana tada tražila 13 miliona evra.

Na pitanje sudije zašto se razvela od Dragoljuba, Ljiljana je kratko odgovorila: „Zbog Mire Škorić.“ Dragoljub je objasnio da je pevačica u njegov život ušla tek kad je Ljiljana zvanično otišla od kuće. Pravi šou u sudnici počeo je kad je Ljiljana objašnjavala kako je stekla milione, pisao je Kurir te 2016. godine. Ovim povodom za medije se oglasila i Mira Škorić, koja je oštro negirala da je bila u ljubavnoj vezi s Markovićem.

Ipak, burni ljubavni život Dragoljuba Markovića najviše pažnje je privukao kada je stupio u brak sa pevačicom narodne muzike Merimom Njegomir, odnosno kada ga je ona ostavila.

Naime, 2016. godine se pisalo kako se Merima razvela od Dragoljuba i da se tada i iselila iz kuće u kojoj je godinu i po dana živela s Markovićem i vratila se u svoj stan u centru Beograda. Ipak, pevačica je tvrdila da se nikada nisu ni venčali.

„Jesam se rastala od Dragoljuba, ali to ne znači da patim što više nisam sa njim. Mi već sedam-osam meseci nismo zajedno, jednostavno je došlo vreme da se završi cela ta priča“, rekla je tada Merima.

Marković se poslednjih godina potpuno povukao iz javnosti i sada živi na planini, bez televizije i interneta.

„Sada najviše vremena provodim na jednoj srpskoj planini, gde sam sagradio šumsku kuću. Ne gledam televiziju i nemam internet. Ali nije dobro imati višak slobodnog vremena jer znate kako kažu, besposlen pop i jariće krsti. Bavim se fotografisanjem divljih životinja i uzgojem konja“, ispričao je Marković svojevremeno.

Izvor: nova.rs