Sraman gest predstavnika Albanije na Evroviziji: Evo šta su uradili pre izlaska na binu – Isto ponovili i na kraju nastupa

Tokom druge polufinalne večeri Evrovizije nastupila je Albanija, a njihova predstavnica Albina je na scenu impozantne hale u Liverpulu stala sa članovima svoje porodice. Njihova numera „Duje“ se dopala publici, te su tako izglasani i obezbedili sebi mesto u finalu.

Međutim, neposredno pred izlazak na scenu, u bekstejdžu dok su razgovarali sa medijima, Albina i njena sestra su iskoristile prilku da pokažu „orla“ – simbol Velike Albanije.

Dakle, nijedno dešavanje i istupanje predstavnika ove zemlje ne može da prođe bez provokacija i isticanja simbola Albanije. I pored brojnih neprijatnosti sa prethodnih javnih dešavanja zbog isticanja simbola dvoglavog orla, ova predstavnica nije mogla da se uzdrži od provokacija, a njeno ponašanje tema je ogovaranja na društvenim mrežama.

Podsetimo, i prošlogodišnja albanska predstavnica Evrovizije, Ronela Hajati je na kraju izvođenja numere, rukama pokazala dvoglavog orla, simbol velike Albanije, i svojim potezom izazvala brojne oprečne reakcije.

Izvor: 24sedam.rs