Spontana slika otkrila šta spaja Oliveru Gudelj i Duška Tošića: Anastasije nema ni na vidiku (FOTO)

Juče je reprezentacija Srbije odigrala utakmicu protiv Brazila i nažalost izgubila 2:0. Među brojnim navijačima našle su se i mnoge naše poznate ličnosti i naravno, članovi porodice naših fudbalera. Među njima, kako vidimo bila je i majka i sestra fudbalera Nemanje Gudelja.

Olivera i Vanja žustro su navijale za svog sina i sve naše igrače, objavivši fotografiju sa tribina. Bile su u društvu njihovog dobrog prijatelja. A sve to ne bi bilo toliko čudno da i Anastasija nije bila jedan od vernih Gudeljevih navijača. Ona je navijala je i bodrila svog dečka, ali u društvu fudbalerove porodice očigledno nije dobrodošla.

Ipak, spontana slika otkrila je i da je Duško Tošić bio u Kataru takođe u želji da svojim kolegama pruži podršku. Duško je uživao u utakmici dok je Olivera spontalo slikala selfi… Ovim putem otkrili su da ih spaja jedna te ista ljubav i tanka veza – prema fudbalu i terenu…

Da li zaista u njihovom odnosu postoji nerazumevanje i netrpeljivost, nismo sigurni, ali mnogi su zbunjeni ovim Oliverinim potezom, ali mnoge i ne čudi, budući da su Olivera i Vanja pre izvesnog vremena otpratile Ražnatovićke sa Instagrama.

Izvor: svet-scandal.rs