Spajaju ga sa mnogim lepoticama, ali istina je jedna: Pogledajte s kim je uslikan Vlahović neposredno pre Svetskog prvenstva

Dok svi nestrpljivo čekaju meč Srbija – Švajcarska, koji će odrediti sudbinu naših reprezentativaca na Mundijalu, u centru pažnje nalazi se između ostalih i reprezentativac Dušan Vlahović koji svojim fudbalskim umećem nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vlahović važi za jednog od najboljih igrača srpskog tima, navijači ga obožavaju, ali i među ženskom populacijom važi za jednog od najpoželjnijih te ne čudi što je povezivan sa mnogim svetskim lepoticama. Fudbaler ne prestaje da puni strane kako italijanske tako i domaće štampe, što zbog sjajnih partija na terenu, što zbog ljubavnog života, a fotografije Dušana Vlahovića nastale neposredno pred Svetsko prvenstvo izazvale su veliku pažnju u javnosti.

Mnoge zanima kako fudbaler provodi svoje slobodno vreme, koje su njegove rutinske dnevne aktivnosti, u čemu uživa i ko mu pravi društvo, a fotografije Dušana Vlahovića sada su otkrile i delić pomenutog.

Imajući u vidu da su klupske kolege, ne čude kadrovi nastali u italijanskom Milanu na kojima se Dušan Vlahović i Filip Kostić u opuštenim varijantama šetaju gradom, razmenjuju iskustva i po koju tajnu.

Posle obilaska grada, slikanja sa prolaznicima kojima je pravi doživljaj kada ovakve zvezde vide na ulici, fudbaleri su se malo opustili i u kafiću, a sudeći po njihovim osmesima i dobrom raspoloženju život u Italiji i te kako im prija.

Izvor: story.rs