Slike sa venčanja svedoče kakva je ljubav između njih bila: Ovo je bivša žena Nebojše Stefanovića (FOTO)

Nebojša Stefanović, nekadašnji ministar, verio se sa lepom veterinarkom Miom Niketić, a u ovu vezu ušao je odmah nakon razvoda od supruge Ane. Njih dvoje su početkom 2019. godine dobili sina Filipa, a šest godina ranije rodila im se i ćerka Nina.

− Moja deca su moj svet. Svaki dan sa Ninom i Filipom je praznik za sebe ‒ rekao je Nebojša Stefanović.

Nebojša se sa Anom Filipović venčao 2009, nakon tri godine veze. Slike koje su dostupne javnosti pokazuju da je njihova svadba bila na otvorenom, u zelenilu. Mlada je nosila venčanicu i veo od čipke, a mladoženja je na reveru imao beli cvet.

Bivša Nebojšina žena je u to vreme imala smeđu boju kose, a kasnije je postala plavuša. Iako nije davala izjave za medije, ona je svog supruga pratila na svim bitnim manifestacijama i uživala je status jedne od najzgodnijih izabranica političara.

− Možda nisam idealan otac i neko ko je previše kod kuće. Nisam prisutan u Nininom životu koliko bih voleo da budem, i jednom me je pogodilo kada mi je rekla: ”Tata, je l‵ možeš da ne ideš danas na posao?” Kad čovek čuje tako nešto od svog deteta, to mnogo zaboli ‒ rekao je svojevremeno Nebojša Stefanović.

On inače nerado priča o porodici, ali na svom Instagramu često deli slike sa porodičnih okupljanja.

Izvor: hellomagazin.rs