Slika trudne Suzane Jovanović raznežila sve: Pevačica ponosno pokazala stomak, a tata Saša presrećan (FOTO)

Saša Popović, bivši direktor „Granda“ i pevačica Suzana Jovanović čuvaju svoju ljubav skoro tri decenije, a mnogi im mogu pozavideti zbog odnosa koji je prepun međusobnog poštovanja i kompromisa.

Upoznali su se slučajno 1996. godine, kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, pa kada ju je video Saša, koji je u to vreme bio harmonikaš „Slatkog greha“, nije mogao da joj odoli.

Sudbina ih je spojila i iz nje je proizašlo jedno predivno prijateljstvo, a veoma brzo među njima se rodila velika ljubav. Jovanovićeva je bila jedina koja je uspela da zarobi Sašino srce i odvede ga pred oltar, iako je tada važio za zavodnika i miljenika među ženskom populacijom.

Saša i Suzana su i dan danas sinonim za skladan ljubavni par, koji može da posluži svima, a jedna retka slika svedoči tome da je njihova ljubav od početka bila bajkovita. Na toj slici je pevačica bila u blagoslovenom stanju.

Trudna Suzana Jovanović bila je presrećna pored svog supruga, za kojeg svi kažu da je suprug za primer, koji je svoju dragu uvek čuvao kao malo vode na dlanu. Njihovi veliki osmesi i nežni zagrljaji govore koliko su se voleli i pre skoro dve decenije.

Izvor: story.rs