Skandal kakav srpski sport ne pamti: Bivši selektor zaključan i napadnut – Intervenisala policija

Veliki skandal potresao je srpski rukomet. Naime, Saša Bošković, nekadašnji selektor rukometašica Srbije, isključen je sa utakmice, a onda zaključan u hodniku i napadnut u Inđiji.

Druga utakmica polufinalne serije između Železničara iz Inđije i Bekamenta iz Aranđelovca donela je veliku pobedu domaćina i nastavak serije.

Bošković je isključen u završnici meča. Zatim je najpre zaključan u hodniku, a onda ga je napalo, još uvek, nepoznato lice. Bošković nije krio da je bio prinuđen se brani. U jednom trenutku je reagovala i policija koja je uzela izjave aktera.

„Dobio sam crveni i izašao napolje. Ceco, bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu“, izjavio je Bošković.

U jednom momentu se čulo i kako Ljubica Ivković, jedna od rukometašica, govori: „Nemam šta da kažem osim da se vidimo u nedelju u Aranđelovcu“.

Izvor: nova.rs