Duplo slavlje kod Mitrovića: Nakon što se Kristina pomirila sa Ilijom, i od Andree stigle radosne vesti – Sve je spremno za najlepši dan (FOTO)

Andrea Mitrović, mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića, u martu je proslavila dvadesetdrugi rođendan. Tim povodom poznati roditelji su joj priredili nezaboravnu zabavu u Monte Karlu, a ovih dana Andrea ima novi povod za slavlje.

Naime, ona i njen dečko, Amerikanac Šon Parnet, koji je nedavno stekao diplomu lekara, proslavili su treću godišnjicu ljubavi te su njihovi „Instagram“ profili obilovali zajedničkim fotografijama na kojima razmenjuju nežnosti. U prvi plan dospeo je i poklon kojim se mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića pohvalila svojim pratiocima.

Šon Parnet, inače rodom iz Prinstona, svoju voljenu devojku povodom godišnjice obradovao je ogromnim buketom crvenih ruža, tortom, ali i prstenom, te je po svemu sudeći skladan par spreman da vezu podigne na viši nivo. Ništa ne bi začudilo da se u domu Mitrovića uskoro začuju svadbena zvona.

Zet čelnika „Pink“ televizije, inače, nedavno je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, nakon čega se zajedno sa Mitrovićevom ćerkom preselio u Njujork.

Izvor: story.rs