Siromaštvo ga je ojačalo – Topalko pokazao kuću u kojoj se rodio i odrastao: Trošna, oronula i bez prozora

Pevač Milan Topalović Topalko danas sebi i porodici može da priušti sav luksuz jer je uspeo u poslu kojim se bavi. Publika ga je upoznala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a kasnije je i pobedio u rijaliti programu „Farma“, što mu je donelo dodatnu slavu, popularnost ali i bolje stanje na računu.

Međutim, nije se poneo trenutnim uspehom, već se uvek prisećao svog detinjstva u teškim uslovima. Naime, Milan je kao dete živeo u selu Trudovu na Zlataru i jednom prilikom je na društvenim mrežama pokazao. Tu se vidi i dedina kuća u kojoj je živeo do svoje 10. godine.

„U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan“, napisao je jednom prilikom Topalko uz fotografiju rodne kuće.

Jednom prilikom je ponosno istakao kako je do škole i po najvećem snegu po pet kilometara i nikada nije izostao sa nastave. Kako je rekao, upravo zbog toga je bolje rasuđivao i snalazio se.

Osim muzike, od koje živi i izdržava porodicu, ribolov mu je najveća strast. Milan Topalović je oženjen suprugom Vesnom, i ima ćerku Helenu, koja se nedavno udala. Topalko i dalje ne žudi za luksuznim destinacijama, i dok njegove kolege troše novac na skupa putovanja, Milan odmore provodi u Srbiji.

Izvor: kurir.rs