Nedeljni horoskop za period od 7. do 16. novembra: Strelčevi, ne zadužujte se – Vodolijama sledi susret sa osobom iz prošlosti

Ovan

Ova nedelja vam donosi obilje lepog raspoloženja. Bićete motivisani i spremni za rad i uvek ćete na poslu da potencirate da se nešto dešava. Imate puno energije ali zato vrlo lako ona može krajem nedelje da se smanji. Dajte sebi vremena i za odmor, počastite se odlaskom na omiljeno mesto ili van grada sa prijateljima ili partnerom.

Bik

Vaša impulsivna priroda i tvdoglavost dolaze do izražaja početkom nedelje. Pokušajte da je obuzdate kroz neku aktivnost. To može da bude sport ili omiljeni hobi. Očekujte novčani priliv sredinom nedelje i mudro ga iskoristite. Uložite u obrazovanje ili neki kurs. Pazite na odnose sa porodicom i nekad se „ugrizite“ za jezik pre nego što impulsivnije odreagujete.

Blizanac

Astrolozi vam za ovu nedelju savetuju da ne sedite na dve stolice i igrate dve uloge, jer vrlo lako to može da vam se „obije“ o glavu. Jasno dajte ljudima iz vaše okoline do znanja šta želite i mislite, jer će vaši dvosmerni signali mogu da zbune. Na ljubavnom polju sve pršti od ljubavi i strasti, ali ćete možda poželeti da pređete na viši nivo. Počnite da radite na tome!

Rak

Konačno uspostavljate ravnotežu između toga šta osećate i o čemu mislite. Na dobrom ste putu da dostignete onu energiju kojom ste nekada zračili. Okružite se pozitivnim i ambicioznm ljudima koji vam daju snage. Obratite pažnju na jednu osobu iz okruženja kojoj se sviđate. Nije loše da razmenite iskustva i odete na piće. Čuvajte se prehlade i respiratornih infekcija!

Lav

Vaša buntovna i predvodnička uloga biće početkom nedelje pomalo ograničena. Neko će vam na poslu dati do znanja da ipak ne može sve po vašem. Izdržite, jer ćete imati podršku jedne ženske osobe. Slobodni lavovi biće na meti udvaranja, zato nije loše da se malo i zabavite. Mogući su problemi sa glavoboljom ili migrenom.

Devica

Početak nedelje biće u znaku novca, kako dobitka, tako i gubitka. Taman kada se budete obradovali prilivu, moraćete da regulišete zastarele obaveze. Nezaposleni dobijaju zanimljivu ponudu. Ne oklevajte, već odite na razgovor, neće ništa da vas košta. Mogući su problemi u kući zbog stavljanja sve vama na „grbaču“. Vreme je za porodični sastanak i deinisanje pravila, kako bi svi bili produktivni, a poslovi ravnomerno raspoređeni.

Vaga

Ne opterećujte se previše zbog drugih, naročito onih u prolazu, već da se posvetite sebi. Previše brige i razmišljanja nikome nije dobro donelo, zato se fokusirajte na produktivnije aktivnosti. Možda je pravo vreme da realizujete ideju koju ste „ostavilI“ u nekom ćošku da skuplja prašinu. Sada je vaše vreme, zato ga iskoristite!

Škorpija

Zvezde vam donose dosta energije koju nećete znati na šta pre da iskoristite. Bićete previše poletni i uzbuđeni, zato stavite lepo sve želje, ideje i računicu na papir i počnite da ih ostvarujete. Potražite pomoć i bliskog prijatelja ili partnera. Slobodne Škorpije će poželeti više druženja. Pozovite društvo i zabavite se.

Strelac

Skoro cela nedelja će vam proteći u obavezama, a trka sa vremenom će biti sastavni deo toga. Zato je najbolje da se fokusirate na jedno, što vam je ujedno i najvažnije. Partner možda neće imati razumevanja za vas, ali mu na vreme objasnite. Ne zadužujte se u bankama ili kod neproverenih ljudi bar u toku ove nedelje. Povedite računa o ishrani i izbacite iz nje nezdravu hranu i napitke.

Jarac

Ova nedelja biće u znaku karijere i posla. Sa svih strana će vas zvati klijenti i tražiti vaše usluge. Ukoliko ne možete sami da se izborite sa time, potražite pomoć kolege ili prijatelja, bar oko tehničkog dela posla. Neko vama blizak će se naću u nezgodnom problemu. Važno je da blagovremeno odreagujete kako biste mu pomogli. Vodite računa o krvnom pritisku i redovno ga proveravajte!

Vodolija

Sredinom nedelje vas očekuje susret sa jednom osobom iz prošlosti sa kojom niste završili odnos slavno. Trudite se da vam ne pokvari raspoloženje. Pošto važite za društvenu osobu svi će želeti da budu u vašem okruženju, ali znajte da nije svakom mesto tu i da vam ne žele svi dobro. Otvorite „četvoro očiju“ i okružite se blagonaklonim ljudima. Izbegavajte visoko izlaganje stresu!

Ribe

Zvezde vam ove nedelje donose razne nedoumice i životna pitanja. Razmišljaćete da li idete u dobrom pravcu, da li uzalud radite i zašto vas niko ne razume… Preispitajte sebe, ali ne dozvolite da se samo na tome završi. Motivišite se postignućima koje ste ostvarili i stremite ka svojim idealima i nećete pogrešiti. Posvetite se malo više partneru i provodite više vremena zajedno, pričajte, šalite se i zabavljate.

Izvor: mondo.rs