Siniša Mihajlović imao je nekoliko luksuznih nekretnina u Italiji: Evo kako izgleda kuća u Porto Červu, koja nosi posebno ime

Siniša Mihajlović je tokom svoje karijere uspeo da zaradi dovoljno novca da sebi priušti šta god želi, a jedna od želja koje je imao jeste luksuzni dom u Italiji u kojoj je živeo i radio. On je posedovao nekoliko ekskluzivnih nekretnina u Italiji, i to luksuzan stan u Rimu, planinsku kuću u Abrucu, raskošnu vilu u Porto Červu…

On je sa suprugom Arijanom i petoro deco izgradio mali raj na Sardiniji. U mestu Porto Ćervo nalazi se ekskluzivna vila sa dvorištem kao iz bajke i dva bazena. Sa ogromne terase je nestvaran pogled na more, a jednim delom dvorišta dominira zelenilo. S obzirom na to da je bio osvedočeni patriota, jedna od kuća nosi jedan poseban naziv.

Sinišin brat Dražen je to otkrio jednom prilikom.

‒ Jelena i ja smo proveli medeni mesec u mestu Porto Červo na Sardiniji, u Sinišinoj vili „Srbija“. Imamo samo divne utiske i upravo tamo su njegova deca odabrala ime za našu bebu. U opticaju su bila imena Nikolo, Brando i Andrea, a oni su ubedljivim rezultatom od 5 : 0 odlučili da se moja i Jelenina beba zove Andrea. Želja će im biti uslišena ‒ rekao je svojevremeno brat Siniše Mihajlovića, koji osim ćerke Andree ima i sina Filipa.

Iako je živeo u Italiji, gde je napravio sjajnu karijeru kao igrač i trener, Siniša je uvek isticao snažne veze koje je imao sa Srbijom, a jedan deo Sardinije se, zahvaljujući njemu, zove baš tako.

Izvor: hellomagazin.rs