Sin Marine Tucaković žestoko izvređao Karleušu: Nastao haos zbog njenog novog albuma – Laća objavio tekst pesme, a Jelena mu poručila „Ide tužba“

Pop diva Jelena Karleuša je rekla da je iz poštovanja prema svojoj pokojnoj prijateljici, Marini Tucaković trpela uvrede i napada na nju i njen tim od strane njenog sina Milane Laće Radulovića.

Naime, popularna pevačica je nakon prozivka mladog tekstopisca na „Tviteru“, rešila da otkrije sve o sukobu koji se dogodio i porukama koje joj je slao, pa je apelovala na sve kolege da ako sarađuju sa njim to rade isključivo sa overenim ugovorom.

Sin pokojnog tekstopisca Marine Tucaković, Milan Laća Radulović je iz sada nama nepoznatih razloga povukao sve svoje tekstove koje je napisao za novi album Jelene Karleuše „Alfa“ te je putem Tvitera o tome obavestio svoje pratice.

– Poruka svima koji čekaju ALFU: Povukao sam sve tekstove! Zbog da **** *****. Pardon, „Alfa“ je ime albuma umetnice Jelene Karleuše – stoji u objavi sina Marine Tucaković, što je Jelenine fanove zaista šokiralo, pa su se svi pitali šta je problem. Međutim, Laća nije želeo da objašnjava svoje razloge za ovu odluku.

On je nakon toga, na ovoj društvenoj mreži objavio i tekst balade „Runde“, za koju mnogi pretpostavljaju da je napisao za novi album JK koji je u pripremi.

– Ponovi runde, krvave mi suze, samo neka čuje, živa je i tu je – glase stihovi pesme.

Kada je do pevačice Jelene Karleuše došla informacija da je Milan na Tviteru objavio prekid njihove saradnje i tekst pesme koja je trebalo da se nađe na njenom novom albmu, ona je putem Instagrama kratko poručila:

– Nijedan tekst autora Milana Radulovića Laće ne nalazi se na albumu „Alfa“ – napisala je JK.

Zašto je došlo do ovakve situacije i šta je to što je prouzrokovalo Laćine uvrede na Jelenin račun, koja mu je nakada bila bliska prijateljica i saradnica, kontaktirali smo Jeleninog PR Zorana Birtaševića kako bismo čuli i Jelenin zvanični komentar.

– Laća je napisao tri teksta, od ukupno 16 pesama i nijedna od tih pesama neće biti na albumu. U pitanju je deo jedne brže i dva cela teksta za balade. Nije nikakav problem, ali šta se zaista dogodilo nažalost niko od nas ne zna. Reći ću samo da je još pre godinu dana isplaćen za svoja dva i po teksta. Izgleda da je u pitanju nekakvo alterirano stanje. Ovo ne ugrožava projekat, osim što te dve i po pesme neće biti na albumu – napisao je Zoran, pa još rekao kakve će sledeće korake preduzeti tim Jelene Karleuše povodom ovog skandala:

– Mnogo je ružno sarađivati sa neprofesionalnim tekstopiscima, koji iz čista mira, tekstove koji su plaćeni i odavno snimljeni, objavljuju na internetu, iz samo njima poznatih razloga. Naša pravna služba će ovaj put reagovati. – rekao je Karleušin PR.

„Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pesama a njegova dva teksta su zamenjena. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih „Ijudi“ overenim ugovorima.“

„Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si preterao“, napisala je Karleuša Laći u poruci.

Izvor: kurir.rs