Sestra Divne DNK prvi put u javnosti – I ona ima isti problem sa kičmom, njihov brat otkrio: „Otac je kriv za to“

Divnu Milanović i Marka Kocića, poznatije kao Divna DNK i Marko DNK, domaća javnost je upoznala upravo kroz emisiju „DNK“, odakle su i poneli ovaj nadimak, a kasnije i kroz njihovo učešće u rijalitiju „Zadruga“.

Jedan od najvećih razloga učešća Divne u rijaliti programu je, po njenom priznanju, novac, koji joj je preko potreban kako bi mogla sebi da priušti operaciju kičme, odnosno uklanjanje grbe sa kojom je rođena.

Njena sestra Milica takođe ima isti problem, a ni jedna ni druga, još uvek nisu uspele da ga otklone. Milicu je javnost mogla da vidi pre nekoliko godina, kada je tokom novogodišnjih praznika posetila svoju sestru u „Zadruzi“, i to je bilo njeno prvo i poslednje pojavljivanje u javnosti.

Divna inače ima dve sestre i tri polubrata, a jedan od braće je svojevremeno otkrio šta je uzrok toga što njegove obe sestre imaju deformitet kičme.

„Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu“, ispričao je jednom prilikom polubrat Divne DNK.

Izvor: srbijadanas.com