Saši stavljali otrov u piće, vezali ga i tukli pa gepekovali: Detalji ubistva u Doboju – Žena i ljubavnik osumnjičeni

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković na konferenciji za medije otkrio je brutalne detalje ubistva Saše K, za koje su osumnjičeni njegova supruga A. K. (33) i tinejdžer L. D. (19), koji su bili u ljubavnoj vezi. Radinković je otkrio da je Sašino telo pronađeno u Preslici, vezano i oblepljeno lepljivom trakom.

„Negde oko 13.50 je stigla dojava građana da je u Preslici pronađeno telo NN muške osobe. Naši službenici su zatekli telo koje je bilo vezano“, započeo je Radinković i dodao da su lepljivom trakom bili pokriveni usta i oči.

Policija je ubrzo saznala da bi se u vezu sa ubistvom mogla dovesti lice A. K. (33) i tinejdžer L. D. (19), koji su bili u ljubavnoj vezi. Radinković je opisao kako je ljubavni par isplanirao i izveo krvav zločin.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili „stan na dan“ u Banjaluci.

„Prema informacijama koje trenutno imamo oni su, kako se sumnja, oko 1 sat noću došli u porodičnu kuću gde su zatekli oštećenog u krevetu. Za sada imamo informaciju da je dan, dva pre sipani lekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor“, objasnio je Radenković i dodao da će biti sprovedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija.

„Kada su ušli u kuću, L. D. je kako se sumnja, šakom zadao udarac oštećenom, potom su ga vezali selotejpom i konopcem i posle toga su ga ubacili u gepek vozila iznajmljenog u Banjaluci, da bi nakon toga L. D. sa vozilom iznajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tad mu, kako se suma A. K. zadaje tri uboda nožem u predelu abdomena. Veruje se da je tada oštećeni i preminuo“, navode iz policije.

Posle toga su seli u vozila i ostavili su ih na jednom parkingu u Doboju. A. K. jednim od iznajmljenih vozila odlazi u Banjaluku, a L. D. kreće za njom svojim privatnim vozilom.

„Oko 6 ujutru su stili u stan u Banjaluci. Tokom dana su vratili vozilo u rent-a-car. L. D. se vraća za Doboj gde je pronađen i uhapšen“, rekao je Radenković i dodao da u ovom trenutku sve govori da je u pitanju ubistvo s predoumišljajem. Veruje se da je motiv ljubavna veza između A. K. i L. D.

Izvor: telegraf.rs