Saša prodaje 2 kuće od skoro 130 kvadrata kod Kraljeva za 35.000 evra: A Miki u Beogradu prodaje kuću za 50.000 evra od 80 kvadrata

Potencijalnim kupcima koji tragaju za nekretninama u nekoj od beogradskih opština ili drugim gradovima u Srbiji koji u blizini imaju sve – i radnje, škole, dom zdravlja i bolnice, zapala su za oko dva oglasa koja su juče pojavila na jednoj od Fejsbuk stranica na kojima vlasnici lično nude svoje nekretnine za prodaju.

Jedan Miki iz Beograda je juče na Fejsbuku objavio da na placu od 10 ari na prodaju nudi kuću (prizemlje i sprat površine 80m2), zatim pomoćni objekat čvrste građe (nezavršen) namenjen za letnju kuhinju 20m2, još jedan pomoćni objekat od 12m2 i dečju kućicu za 50.000 evra.

On je lepo napisao i sledeće:

– prizemlje: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, jedna velika soba i kupatilo.

– sprat se sastoji iz predsoblja, dve spavaće sobe, kupatila i terase.

Voda je iz seoskog bunara, jedna od najkvalitetnijih u Srbiji. Postoji ulično osvetljenje i dva putna prilaza Beogradu (Avalskim putem i Ibarskom magistralom) koji je udaljen 30-tak kilometara, a cena je 50.000 evra..

Miki kaže i da odgovara isključivo na ozbiljne ponude, te da ne voli da se dopisuje preko poruka nego ko je zainteresovan da ga pozove telefonom.

Prodaje se kuća 58 m2 (ova oker, bež) useljiva i sa čistim papirima!

Drugi je oglas Sašin koji sa sestrom prodaje imanje i kaže:

– Prodaje se kuća 58 m2 (ova oker, bež) useljiva i sa čistim papirima! Druga kuća im cca 70 m2 (120 u obe etaže) u jednoj etaži i od sve površine u papirima je čisto samo 18 m2.

Kući treba temeljno renoviranje iako je puno mlađa od ove prve. Vlasnici smo sestra i ja. Ona ima moju punomoć overenu kod za sve poslove u vezi s prodajom.

Sam plac je 413 m2, nalazi se u mirnoj ulici naselja Ribnica kod Kraljeva, autom oko 5 min do centra, pešice naravno nešto više. I sam plac nosi najvišu vrednost. U blizini je vrtić i škola te drugi sadržaji pošta, dom zdravlja, benzinska pumpa, sportska dvorana. Razgledanje po dogovoru, a cena je 35.000 evra.

Izvor: kurir.rs