Dea Đurđević rasplakala sve: Nemam pelene, idem sama u toalet, srećnija sam nego pre – okrila kako zaista teče njen oporavak

Novinarski par Dea Đurđević i Mladen Mijatović konstantno privlače pažnju javnosti otkako su pre šest godine priznali da su u vezi. Iako je razlika u godinama dve decenije, oni se idealno slažu.

– Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala ‒ priznala je nedavno voditeljka za domaće medije, a sada je gostujuću u emisiji „Premijer – vikend specijal“ končano svadbu i najavila.

Voditelj ju je pitao da li će u narednoj godini stati na ludi kamen, a Dea je odgovorila.

– Staću na ludi kamen, sad moram kad sam ti rekla – raspoloženo je rekla i svojim daljim izlaganjem rasplakala sve.

Dea je na pitanje da li se sada oseća kao invalid u nekim situacijama, s obzirom da širi javnosti poruku o snazi i hrabrosti, iskreno odgovorila:

– Da, pa ne mogu da isečem meso, ne mogu da vežem kosu. Kad je promena vremena, ja ne mogu da se okupam. Ja sam mnogo srećnija sad, neke stvari ne mogu da uradim, ali ja sam toliko srećnija nego pre. Prvo ja se probudim, imam prozor, nemam pelene, idem sama u toalet, mogu da zagrlim koga hoću! Kad se tako probudiš, sve ostalo u životu ti je gratis.

Izvor: hellomagazin.rs