Saša Popović kupio polovnog „majbaha GLS“ za 300.000 evra (FOTO)

Saša Popović odlučio je da novac uloži isključivo u nekretnine, jahte i automobile. Kreativni direktor pazario je pre nekoliko dana novog četvorotočkaša – „majbaha GLS“ za koji je dao 300.000 evra.

Popović uživa u penziji i sebi ispunjava svaku želju. Ovoga puta, Saša se počastio četvorotočkašem, doduše polovnim, a za koji je iskeširao 300 hiljada evra.

Saša je već neko vreme pratio ovaj automobil, čiji novi model dostiže cenu čak milion evra. Ipak, on je iskoristio priliku i posetio sajam polovnih vozila koji se održavao u areni proteklog vikenda i pronašao svog novog ljubimca. U pitanju je „majbah GLS“, džip za koji Popović nije žalio novca. U pitanju je upravo model sa fotografije, u crvenoj boji i sa belim kožnim sedištima.

Logično je da ovakvo vozilo ima sve moguće funkcije, luksuznu opremu, ambijetalnu rasvetu. Interesantno je da sva četiri sedišta u automobilu imaju naslone za ruke, mogućnost grejanja i hlađenja, kao i funkciju masaže vrućim kamenjem. Kožna sedišta mogu da se podešavaju i u ležeći položaj, imaju širok naslon za noge, a ispred onih zadnjih postoje i dva ekrana osetljiva na dodir.

Kako je auto poprilično visok, na ulazu, ispred vrata postoje i električne stepenice koje podižu vozača ili suvazača kako bi lakše ušao. I ozvučenje je u ovom luksuzu ništa manje nego odlično, pa poseduje 3D surround sistem sa 26 zvučnika. Tu je i prostor za hlađenje pića sa posrebrenim čašama za šampanjac, kao i putni računar, kožni volan… Automobil poseduje i tonirana stakla, glasovne komande, panorama krov, električne i sklopive retrovizore, grejače za iste, senzore za svetla, kišu…

Cena registracije za ovog četvorotočkaša po podacima sa jednog sajta o automobilima, iznosi između 270 i 280 hiljada dinara.

Podsetimo, Popović je veliki ljubitelj luksuznih kola i u svom vlasništvu ima veliku kolekciju istih. Pored smarta za gradsku vožnju, poseduje i BMW i8, koji je platio 150.000 evra, „mercedes GL 350″ (67.000e), „mercedes ML 320“, kao i dva automobila na električni pogon marke BMW, čija je ukupna vrednost blizu 200.000 evra.

Izvor: kurir.rs