Sad je sve jasno: Gudelj objavio fotografiju sa novom devojkom – Bivša manekenka osvojila je srce fudbalera

Da nije poželela dečku javno da čestita 25. rođendan niko i dalje ne bi znao da nova devojka Gudelja uopšte postoji. Lana Lazarević, studentkinja fakulteta za međunarodne odnose u Beču, bivša manekenka, pre par dana doputovala je u Sevilju kako bi svom izabraniku poželela ispunjenje svih želja, a iznenadni susret ona je potom ovekovečila fotografijom na „Instagramu“ tako da svi mogu da se uvere koliko su ona i fudbaler lep par.

Nova devojka Dragiše Dragija Gudelja prelepa je plavuša, od svega 20 godina, koja je prošle godine dobila titulu top modela Evrope. Dugo se lepotica, o kojoj mediji bruje, školovala u Americi, a čim je kročila na stari kontinent zaljubila se. Kraj Dragog Gudelja pronašla je sve ono o čemu je sanjala da jedan muškarac poseduje, dok joj on svojim postupcima potvrđuje da nije pogrešila što mu se prepustila.

Zaljubljeni par vezu gradi na daljinu između Beča i Sevilje i za sada to nije problem. Oboje su uspešni, mladi, imaju volju da romansu nadograde, a pored velike ljubavi koja je prisutna ništa im više ne treba.

Izvor: story.rs