Sa 16 godina promenila je pol: Ovo je devojka francuskog fudbalera Kilijana Mbapea (FOTO)

Najveća zvezda Svetskog prvenstva u Kataru je definitivno Klijan Mbape. Kontroverzni Francuz jedan je od najzaslužnijih fudbalera za dobru igru „petlova“, koji se u četvrtfinalu sastaju sa Engleskom, a voli da provocira i van terena.

Napadač Pari Sen Žermena ume da bude prilično bahat i da se sukobljava sa saigračima, dobio je brojna priznanja i silne milione za svoj talenat, a i njegov privatni život nije ništa manje uzbudljiv.

Mbape je po ocu Kamerunac, a po majci Alžirac. Rođen je u decembru 1998. godine u pariskom predgrađu Bondi. Donedavno se zabavljao sa mladom glumicom Emom Sme, ćerkom francuskog pevača Davida Halideja. No, pre nekoliko meseci počelo je da se šuška da je u vezi sa transrodnom manekenkom Ines Rau, što nije demantovao.

Prvi su ih zatekli paparaci koji su u maju lovili poznate na Filmskog festivala u Kanu. Tridesetdvogodišnja Ines viđena je na Kilijanovoj jahti i oboje su izgledali srećno.

Ines je rođena u Parizu, a poreklom je iz Alžira. Promeni pola podvrgla se kada je imala 16 godina, ali otkrila je da je bila muško tek osam godine kasnije. U međuvremenu je postala prvi transrodni model koji se našao na naslovnoj strani Plejboja, radila je kampanje za poznate brendove, sprijateljila se sa Dejvidom Getom i još nekim poznatim ličnostima. Pre Mbapea dugo je živela sa zgodnim glumcem i fitnes-instruktorom Stivom Žentisom.

Izvor: hellomagazin.rs