Jovana i ja smo u kontaktu, a zbog ove stvari umem nešto i da polomim: Sale Tropiko o vezi bivše supruge s Marijom Šerifović

Pevač Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko, reagovao je na temu u kojoj se našla njegova bivša supruga u kombinaciji sa njegovom kolegenicom Marijom Šerifović.

Naime, Marija je sa Jovanom posetila Veronu, a njihov odnos često je komentarisan u javnosti, zbog čega su one pobesnele.

– Nemam komentar na tu glupost. Jovana i ja smo u kontaktu, ali nema poente da se o ovome priča jer je to neistina. Ne potresem se kad čujem tako nešto jer je to nepotrebno – kaže Sale Tropiko.

Sa obzirom na to da je fudbal jedna od glavnih tema zbog aktuelnog Svetskog prvenstva, Sale je otkrio kako reaguje dok gleda utakmice.

– Nervozan sam kada gubi naš tim, kao i svaki muškarac. Ne gađam televizor baš, jer je to glupost, ali umem nešto da polomim – rekao je pevač.

„Nikad nikome na pamet nije palo da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi poslednjih godinu dana, ovo mu dođe kao limunada. Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Marija, predlažem da me ili pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo, šta misliš?“, glasila je Jovanina poruka na navode medija o potencijalnoj vezi sa pevačicom.

Izvor: kurir.rs