Ražnatovići zabrinuti za Bogdanino zdravlje: Problemi u trudnoći samo se ređaju

Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića u četvrtom je mesecu trudnoće, a kako je par potvrdio, dobiće dečaka koji će se zvati Krstan.Veljko i Bogdana već imaju trogodišnjeg sina Željka, koji se kao i ostatak porodice, veoma raduje dolasku prinove. Međutim, radost porodica Ražnatović i Rodić kvare problemi koje Bogdana ima u trudnoći.

Naime, Bogdani isto kao i u prethodnoj trudnoći, varira pritisak, pa su svi vrlo zabrinuti zbog toga, iako ih lekar ubeđuje da nije ništa zabrinjavajuće, te da su to normalni problemi u trudnoći.

Iako znaju da će problemi u trudnoći samo da se nižu, od variranja pritiska, do oticanja nogu, nesanice i umora, te da je to sasvim normalno kada je trudnoća u pitanju, njihova briga ipak nije manja.

Ženski deo porodice se naročito brine za Bogdanino zdravlje, pa su svi maksimalno angažovani oko malog Željka, kako bi ona mogla što više da odmara. Iako se trudi da izbegava veće skupove, Bogdana se preksinoć, u društvu Cece, Anastasije i roditelja, pojavila na Veljkovom meču, a nije moglo a da se ne primeti koliko Ražnatovićka blista u drugoj trudnoći.

Ceca Ražnatović je nedavno u svom rijalitiju otkrila kakav je Bogdan kao roditelj:

„Veljko je pravičan. Ovo govorim iz roditeljskog ugla. Podržavam tezu da dete prosto mora da se usmerava. Ne možete vi razgovarati isto sa detetom od dve godine, kao što možete sa detetom od devet ili dvaneset godina. Potpuno je drugačije stanje svesti i zrelosti deteta. Detetu morate sve da objasnite. Mislim da Veljko i Bogdana imaju apsolutno zdrav pristup kada je odgoj deteta u pitanju“, ispričala je tada Ceca Ražnatović.

Izvor: svet-scandal.rs