Rada zauvek precrtala Milana Stankovića: Gest bivšeg dečka žestoko razljutio i razočarao pevačicu

Radmila Rada Manojlović i Milan Stanković godinama su bili jedan od najpoznatijih ljubavnih parova na estradi, a nedavno se čak pisalo da su muzičari obnovili romansu – međutim, pevačica ga je navodno precrtala za sva vremena.

Rada je preživela svojevrsnu agoniju kada je opsednuti fan iznosio klevete na njen račun, a pevačica je slučaj prijavila policiji.

„Rada je srećna što se fan sada primirio, jer čim ga je prijavila policiji prestao je sa pretnjama da će objavljivati laži o njoj. Ona tu neće stati pa će ga goniti na sudu. Međutim, ovaj slučaj naveo je Radu da se u mnoge ljude razočara, jer joj je malo ko pružio podršku. Nije da ju je tražila, niti je očekivala da neko javno stane uz nju, ali ju je zabolelo što čak ni privatnim putevima nije dobila reči podrške. Najviše je razočarana u bivšeg dečka Milana jer on nijednog momenta nije stao uz Radu, ni javno ni privatno. Ni poruku joj nije poslao, a kamoli okrenuo telefonom“, ispričao je izvor blizak pevačici.

Ova situacija je navela Radu da mnoge ljude izbriše iz svog života, a među njima se navodno našao i njen bivši dečko Milan.

„Ona ne krije da ju je Milan razočarao i rekla je da je s njim završila za sva vremena, čak je obrisala i njegov broj telefona. Za razliku od njega, Haris joj je među prvima pisao i tešio je kako svi znaju šta je istina i da ne treba da se potresa. Ohrabrio ju je da ne odustane, već da opsednutog obožavatelja goni do kraja na sudu. Radi su njegove reči mnogo značile, a tako isto je mogao da učini i Milan. Rada je Milana podržala u svemu, čak i kada je imao svađu sa produkcijskom kućom, što je moglo da je košta karijere. Zato joj je žao što je nezahvalan i što nije imao osećaj da joj je potreban, te ga je precrtala za sva vremena“, objasnio je gore pomenuti izvor.

Izvor: kurir.rs