Rada Manojlović rešila da se vrati u Četereže: Započinje novi život sa starim dečkom – Pevačicin otac je presrećan

Folk pevačicu Radu Manojlović godinama unazad kritikuju jer nije obezbedila sebe i kupila stan u Beogradu, pa više od 15 godina živi kao podstanar. Pevačica je jednom prilikom otkrila da njoj nekretnina u prestonici ne treba, te da ima imanje u Četerežu, kao i stan u Požarevcu i da neće da se razbacuje sa stanovima.

Nakon što se tajno pomirila sa Milanom Stankovićem koji je zbog nje odustao od monaškog života, rešila je da se povuče i da živi mirnijim životom. Kako su već pričali o deci i oboje žele potomstvo, Rada je rešila da napusti Beograd i vrati se u Četereže što posebno raduje njenog oca.

„Radu već duže vreme Beograd guši, a i kako su skočile kirije i to joj je dodatni pritisk, ali i trošak. Iako su joj svi govorili da kupi stan, ona to nije želela i sada se ne kaje, jer sav novac je uložila u pravljenje kuće u Četerežu, tamo je sredila imanje, i pravi raj je sagradila. Kako sebe ne vidi više u velikom gradu, ona je odlučila da se vrati u svoje selo gde joj je oaza mira. Pričala je sa Milanom koji se odmah sa tim složio, pa je i njemu predložila da se doseli kod nje. Ona bi volela da Milanu rodi bebu i smatra da će apsolutni mir imati kod svoje kuće. Kada je ocu saopštila tu odluku on je bio presrećan, velika je kuća, veliko dvorište, imaju dosta plačeva oko kuće i drago mu je da svi budu zajedno. Posebno ga raduje Radina odluka da se ostvari kao majka. On je sada o tome ne pita ništa, ali vidi u kom pravcu sve to vodi. Saglasan je da i Milan dođe u Četereže i da mu podare unuče, te da žive svi kao velika porodica“, ispričao je izvor blizak pevačici i dodao:

„Rada će do Nove godine da se preseli u Četereže, a onda će da putuje na nastupe i po emisijama odatle, ništa joj ne znači da sedi u Beogradu, kad svakako ima dosta tezgi po inostranstvu. Jako joj znači podrška porodice i Milana tako da je sigurna u svoju odluku, jer život u Beogradu nju guši i ona je totalno drugi tip“, rekao je gore pomenuti izvor.

Izvor: paparazzo.rs