„Prodajem auto zbog žene, vikendom možete da pogledate i nju“: Čovek postavio oglas – Svima je smešno osim supruzi

Oglasi polovnih automobila oduvek su za muški deo populacije činili sam vrh interesovanja. Neki gledaju da bi kupili, neki čisto iz znatiželje, a često se na neke pošteno nasmeju.

Jedan urnebesan oglas pojavio se na poznatom sajtu za prodaju automobila, a zbog teksta u oglasu, gospodina koji prodaje automobil su proglasili „bogom marketinga“.

Njegov oglas prenosimo u celosti:

„Auto u top stanju, bez skrivenih mana. Enterijer kao nov, dva seta felni sa gumama, garažiran, redovno servisiran, u auto sipan isključivo MaxMotion, fabrički zatamljen sa BOSE muzikom. Prodajem ga isključivo zato što je žena ugradila si*e i usta i rekla mi je da ne ide više da vozi šaltač, hoće automatik i da joj brboće iz auspuha. Radnim danima možete pogledati kola, vikendom sam na pecanju… Tada možete pogledati ženu. Hvala.“, stoji u oglasu Srbina.

Ubrzo nakon postavljanja usledili su komentari:

„Kladim se da svi idu da pogledaju auto vikendom“, „Ovom bratu treba podrška, nije mu lako“, „E, tako se prodaje auto, postane viral. Ko zna koliko mu je ljudi tražilo slike žene, nema ih na oglasu“, „Dolazim vikendom“… Ređali su se komentari tviteraša koji su se slatko nasmejali oglasu nepoznatog čoveka čiji se tvit svaki godine iznova deli.

Nismo sigurni koliko bi se njegova supruga složila sa onim što je napisao, ali ako im je bio cilj da što pre prodaju auto – onda su definitivno uspeli.

Izvor: blic.rs