Pukla bruka u Aranđelovcu: Mladen oženio bivšu svastiku – Rodbina u neverici, a majčine reči još odzvanjaju

Da ljubav ne poznaje granice dokazao je Mladen iz Aranđelovca koji je, po mišljenju mnogih učinio nedopustiv korak – venčao se bivšom svastikom.

Mladen je bio poznat po svojoj ljubavi prema dobroj čašici. Bio je čest gost lokalnih kafana, gde je provodio dosta vremena pijući i zabavljajući se s prijateljima. No, jedne večeri, dogodilo se nešto što je iznenadilo ne samo njega, već i svu njegovu okolinu.

Naime, Mladen je popio više nego inače i na slavi u Aranđelovcu posle 10 godina sreo bivšu svastiku, rođaku svoje bivše supruge od koje se razveo. Posle nekoliko čašica alkohola, Mladen i bivša svastika su se zbližili i na kraju, uprkos svemu, rešili da se venčaju.

Rodbina i prijatelji su bili u šoku kada su čuli vest. Mnogi od njih nisu mogli da veruju da se to zaista dogodilo. Ono zbog čega su se svi najviše iznenadili su reči koje je Mladenova majka njemu uputila.

„Dušmani žele da vas rastave. Vi ste kao stvoreni jedno za drugo. Želim vam svu sreću, a na zle jezike ne obraćajte pažnju“, rekla je tada Mladenova majka.

Međutim, nakon venčanja stvari su počele da se menjaju. Mladen je shvatio da je odluka koju je doneo pod uticajem alkohola bila pogrešna. Njegova nova supruga se pokazala kao teška i zahtevna osoba, s kojom je teško sarađivati. Mladen se osećao zarobljen i nije imao ideju kako da reši situaciju.

Nakon dugih rasprava, Mladen i njegova supruga su se ipak razišli. Iako je bila teška odluka, svi su se složili da je to najbolje rešenje za njih. Svi su bili srećni što su Mladen i bivša svastika napokon rešili svoje probleme, te da se život nastavlja dalje.

Međutim, Mladenova majka je razvod najgore podnela. Jedva je preživela težak srčani udar i odlučila je da prekine komunikaciju sa svojim sinom, jer, kako kaže, obrukao je za ceo život, a na kraju nije ostao sa tom osobom.

Izvor: najzena.rs