Prva dama i ministarka pojavile se u sličnoj kombinaciji: Kojoj bolje stoji crno-belo izdanje?

Da je naša politička scena puna odmerenih dama koje i te kako vode računa o izgledu, dokazuju brojne fotografije i snimci sa raznih događaja. Ovog puta Tamara Vučić i Darija Kisić srele su se na Trećoj međunarodnoj konferenciji „Medicinsko-socijalni pristup lečenju spinalne mišićne atrofije od 2016. do danas“ i za tu priliku odabrale sličnu modnu kombinaciju.

I supruga predsednika Aleksandra Vučića i ministarka za brigu o porodici i demografiju odlučile su se za poslovnu varijantu. U fokusu su, kako vidimo na zajedničkoj fotografiji, bile dve boje, crna i bela. Elegancija, prefinjenost i večna klasika su karte na koje su obe zaigrale.

Tamara Vučić je nosila crni komplet ispod kojeg se nazirala bela majica, dok je ministarka Darija Kisić okrenula priču – crna bluza ispod belog blejzera. Obe su blistale i teško je reći koja bi pobedila u modnom dvoboju.

Ministarka Kisić inače neguje prepoznatljiv poslovni stil, a jednom prilikom otkrila je kako raznobojnim jednostavnim bluzama osvežava izgled u jednom koraku.

Izvor: hellomagazin.rs