Prijovićka za kostime dala preko 100.000 evra: Za crvenu kombinaciju izdvojila 8.700 evra – Minđuše su papreno skupe

Mlada pevačica Aleksandra Prijović održala je dva spektakularna koncerta u Štark areni, a večeras se očekuje i treći, poslednji zakazani za ovu godinu u Beogradu.

Aleksandra se obe večeri presvukla po tri puta a sinoć je oduševila modnim kombinacijama.

Kombinacija koja je najviše pažnje privukla je bez sumnje moćna crvena, kožna sa kaiševima brenda Alexander McQueen. U pitanju je korset ukombinovan sa suknjom, za koji je Prijovićeva odvojila ogromnu svotu novca.

Cena korseta je 3.900 evra, dok je suknja 2900 evra, a čizme istog brenda koštaju 1900 evra. Što bi značilo da je samo za jednu odevnu kombinaciju izdvojila 8.700 evra.

Stajlinge joj je radio mladi srpski kreator, koji je birao uglavnom prestižni britanski brend za većinu autfita.

Još jedna kombinacija koja je predivno izgledala na sceni jeste haljina kojom je Aleksandra završila koncert. Dugu, crnu toaletu sa štrasom, Prija je upotpunila skupocenim minđušama sa kristalima marke Oskar de la Renta, čija je cena 300 evra.

Kad se sve sabere, za dve večeri i šest stajlinga, u koje računamo i nakit i aksesoare, Aleksandra Prijović dala je preko 100.000 evra, a očekuje se da će i večeras iznenaditi kreacijom koja je rađena posebno za nju.

Izvor: telegraf.rs