Poznati pevač otkrio je razlog o kojem se još uvek priča: Evo zbog čega Oliver Dragojević nikada nije hteo da peva u Beogradu

Za nas u Srbiji posebno je interesantan podatak o tome zašto ovaj hrvatski pevač Oliver Dragojević koncerte nije držao u Beogradu, uprkos mnogobrojnoj publici koja je to zahtevala.

„Oliver je sjajan pevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom “Dva Olivera” s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova“, rekao je pevač Oliver Mandić svojevremeno.

Gostujući u serijalu „Kao sav normalan svet,“ kod Tanje Peternik, Oliver Dragojević je rekao da neće koncert održati u Beogradu:

„Tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena“, rekao je Oliver.

„Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću“, rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je: „Bilo je dobrih ljudi tamo“, kratko je rekao Oliver Dragojević.

Malo poznata priča o velikom umetniku tiče se njegovog intimnog života, kada mu se brak umalo raspao, nakon što je u javnost procurila priča o njegovoj aferi sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti.

– Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti – rekla je svojevremeno Vesna.

Nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

– Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije – rekao je Oliver tada zlim jezicima.

Izvor: stil.kurir.rs