Potkrovlje za zaljubljene: Milan Marić pokazao kako je opremio novi stan – Prozori koji gledaju u nebo i siva garnitura u prvom planu

Glumac Milan Marić u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti, što zbog uspeha na poslovnom planu, što zbog ljubavnog života. Posle raskida duge veze sa jednom beogradskom preduzetnicom, koja je bila dosta starija od njega, zaljubio se u ćerku Dragana Bjelogrlića, Miu.

Lepa Mia, politikolog i producent, od njega je mlađa šest godina. Da je veza postala ozbiljna može se naslutiti i po tome što je glumac na Instagramu objavio fotografiju stana u koji se nedavno uselio.
Pretpostavlja se da će tu živeti sa devojkom.

Idealno ljubavno gnezdo u potkrovlju jedne stambene zgrade u Beogradu, ušuškano i skriveno od pogleda, sa prozorima koji gledaju u nebo umesto na ulicu, a na taj način obezbeđuju i više prirodnog svetla.

Kada je o enterijeru reč, iz fotografija se može pretpodstaviti dve mogućnosti: Milan je ili fan minimalizma ili svoj stan još nije u potpunosti opremio. U prvom planu vidimo kauč, a sivoj garnituri pripada i stočić, koji je u trenutku slikanja bio „ukrašen“ šoljicom kafe. Dalje u uglu je veći sto, trpezarijski. Mesto je tiho i izolovano, savršeno za zaljubljeni mladi par.

Izvor: hellomagazin.rs