Poslednjim potezom Olja Balašević nanovo razbesnela Đoletovu publiku: Ovo niko nije očekivao

Olivera Balašević svojim postupcima ne prestaje da iznenađuje brojne fanove njenog supruga Đoleta. Naime, svi koji su čvrsto verovali u idiličnu ljubavnu priču koju su živeli Olivera i Đole, sada su potpuno zbunjeni odlukama koje Olja donosi.

Odluka Olivere Balašević da na „Youtube-u“ zabrani sve emisije posvećene njenom suprugu bila je samo početak, a zatim su neočekivani postupci počeli da se ređaju.

Olja je opet iznenadila fanove, kada je na koricama svoje knjige pored prezimena Balašević dodala i svoje devojačko prezime Savić. Odluku je objasnila time što je roman posvetila svojoj majci, koja je takođe nosila prezime Savić.

Taman kada su se strasti oko tog događaja smirile, supruga Đorđa Balaševića odlučila je da sa svog „Instagram“ naloga obriše sve fotografije sa Đoletom.

Fanovi Đoleta Balaševića ovo su teško prihvatili, dok je bilo i onih koji su u ovom postupku videli njen način da preboli gubitak. Šta se krije iza odluke pokazaće vreme, ili će Olivera ponovo dati objašnjenje svojim pratiocima, kao što je to činila uvek do sada.

Izvor: story.rs