Poslednja Mihina fotografija u javnosti: Siniša je došao da podrži starog prijatelja, pa ga je i rasplakao (FOTO)

Siniša Mihajlović se ponovo ima zdravstvene probleme, a poslednjih dana stižu informacije da se fudbaler i trener nalazi u teškom stanju.

Sportal je kontaktirao više Mihinih bliskih prijatelja, baš bliskih i baš više njih. Svima je zabrinutost nadjačala nevericu, uz konstantno prisustvo tuge u rečima.

„Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama“, ovako nešto čuli smo od većine Mihinih prijatelja s kojima smo razgovarali, a koji su insistirali da ostanu anonimni.

„Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica“, rekao nam je Mihin bliski prijatelj i trener.

I dok su nas mnogi upućivali isključivo na porodicu govoreći nam „nismo se čuli, kao da se nismo čuli“, saznajemo da je Miha i dalje u bolnici, svestan teške situacije, čak i uplakan zbog porodice. Veliki je Siniša, i u najtežim trenucima više brine o porodici nego o sebi.

Nikome nije delovalo da će Miha ponovo biti u raljama borbe sa leukemijom, naročito pošto se pre nekoliko dana pojavio na promociji knjige poznatog češkog trenera i svog velikog prijatelja Zdeneka Zemana.

Miha se pojavio iznenada, ne rekavši nikome da će doći, onako šmekerski je ušetao u rimsku knjižaru „Libracio“, zagrlio svog velikog prijatelja i naterao mu suze na lice. Knjižara je bila prepuna, a ne ma osobe koja nije aplaudirala u tom momentu.

Izvor: sporta.blic.rs