Posle niza porodičnih drama najzad lepe vesti iz doma Snežane Đurišić: Pevačica sve objavila, čestitke pljušte

Pevačica Snežana Đurišić baka je četvoro unučića. Teodora, Luka, Lana i Miloš njen su centar sveta i razlog za radost, te Snežana sve čini kako bi im ljubav uzvratila. Pevačica poštuje granice koje su deci postavili roditelji, njen sin Marko i ćerka Marija, istovremeno nije tajna da na sve načine nastoji da unucma ulepša detinjstvo, pruži pažnju, ljubav i zagrljaj.

Pošto ćerkina deca žive sa njom u Americi, pevačica je nenamerno više okrenuta sinovljevoj deci. Markovi naslednici gaje posebne emocije prema baki, koja im je budući da je on dugo bio u zatvoru, zamenila jednog roditelja na neko vreme.

Pričalo se da su snaja i unuci čak neko vreme i živeli sa Snežanom u velikoj kući, te ne čudi što je danas ona posebno ponosna na njihove uspehe, diplome, pehare…kao i što vrlo emotivno doživljava njihove poraze. Na svu sreću onih lepih stvari je mnogo više, a jednu od njih Snežana je poverila pratiocima na „Instagramu“.

Naime, unuk Snežane Đurišić, Miloš Gvozdenović napunio je 17 godina, čime se estradna umetnica pohvalila rečima:

„Pre 17 godine je porodica Gvozdenović dobila još jednog naslednika, a ja unuka zdravog i prelepog Miloša. Srećan ti rođendan Miško“, napisala je ponosna baka u opisu fotografije na kojoj zgodni momak pozira, što je podstaklo brojne komentare. Retki su on koji nisu primetili koliko je unuk Snežane Đurišić zgodan, a bilo je reči i o tome koliko liči na oca.

Izvor: story.rs