Političarka prvi put pokazala trudnički stomak: Milica objavila sliku, poslala jaku poruku: „U meni kucaju 3 srca“ (FOTO)

Milica Đurđević Stamenkovcki (32), predsednica pokreta „Zavetnici“ je u drugom stanju i uskoro će postati majka blizanaca. Ona je sada prvi put pokazala trudnički stomak, a uz objavu na Instagramu poslala je sledeću veoma važnu poruku. „Dragi prijatelji, na zalasku ove 2022. godine želim sa vama da podelim jednu lepu vest. Odnedavno u meni kucaju tri srca. Zahvalna sam svima vama, jer ste se iskreno obradovali blagoslovu koji smo dobili. Porodica je svetinja, najsnažnija armija u kosmosu. Ako Bog da, u julu sledeće godine, naša će porodica biti brojnija za dva člana. Dragi moji, želim vam zdravlje, blagostanje i ljubav.“

Ona je za medije potvrdila prelepe vesti. „Jeste, tačno je, početkom novembra sam saznala da sam u drugom stanju. I suprug i ja smo se mnogo obradovali, a naročito kada su nam doktori rekli da u julu sledeće godine iščekujemo rađanje dva života. Napravila sam mali predah, po preporuci doktorkeali, uz Božiju pomoć, ove nedelje sam se vratila redovnim aktivnostima“, rekla je Milica.

Ona je istakla da će se truditi da uz nove obaveze koje su pred njom, nastavi da se bavi politikom. „Svu ljubav i brigu usmerila sam ka njima, ali porodica je izvor i temelj, pa verujem da ću sa još više snage nastaviti svoju borbu. U Skupštinu ću od sada ići sa tri srca“, rekla je Milica.

Izvor: mondo.rs