Pogledajte u kakav stan je doveo svoju drugu suprugu i bebu: Evo gde živi poznati vaterpolista sa novom porodicom (FOTO)

Mnogo pogodnosti donela je Nikoli Rađenu uspešna karijera vaterpoliste, istovremeno pred njega je stavila brojne izazove sa kojima se borio kao lav. Neke je pobedio, nekima nije uspeo da se odupre, a sa pojedinim se i dalje bori.

Međutim, borac kakav jeste, Rađen nikada nije posustao, iz svakog poraza izlazio je podignute glave, a iz pobede ponosan. Ono što je pored zlatnih medalja obeležilo njegovu karijeru jeste konstantno menjanje lokacija.

Često se moglo čuti da je novi dom Nikole Rađena u Moskvi, kroz četiri godine pisalo se da se skućio u Atini ili nekom drugom grčkom gradu, a najsrećniji je bio kada je mogao od svoga rada lepo da živi u Beogradu kraj svojih kćerki Nine i Tee.

Nažalost, to je bila baš retkost, a mnogi komentarišu da su velika i konstantna razdvojenost i odsustvo od doma uticali na njegov odnos sa bivšom suprugom Anom Kokić, od koje se rastao u miru. Danas Nikola i Ana odgajaju svoje naslednice, kao prijatelji i potpuno su fokusirani na njihovo vaspitanje i na to da izrastu u devojke koje vole sport.

Nikola je u međuvremenu pronašao novu ljubav, pevačicu Milicu Ristić, sa kojom se nedavno venčao najpre u opštini, zatim i u crkvi, a pre par meseci su dobili i sina. Novi dom Nikole Rađena, gde njegove mezimice iz prvog braka imaju svoj prostor, sada je bogatiji za još jednog i to muškog člana kojeg sestre naprosto obožavaju.

Maleni Aleksej ukrao je srca svih članova porodice, naročito ponosnog oca koji ga ne ispušta iz ruku. Sve radi sa njim, gleda čak i utakmice, a takav jedan prizor je podelila Milica sa svojim pratiocima na Instagramu.

Osim o beskrajnoj ljubavi oca i sina, Miličina objava svedočila je divnoj uređenosti doma tek venčanih supružnika.

Novi dom Nikole Rađena, zapravo njegov dnevni boravak čini kožna crna garnitura, sa zidova visi veliki televizor s ravnim ekranom, dok su po policama iznad poređane ikone.

Izvor: story.rs